Office 2021 Kopen – Veelgestelde vragen

Kan ik de licentie overzetten op een ander apparaat?

De Office licenties voor Windows zijn niet overdraagbaar naar een ander apparaat, en slechts één keer te gebruiken voor activatie van de Office programma’s. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe PC/laptop aan te schaffen, houdt er dan rekening mee dat je voor dat apparaat een nieuwe licentie moet aanschaffen.

Waar koopt office2021kopen office 2021 Keys in?

Wij verkopen alleen maar authentieke en originele Office 2021 keys, ingekocht bij officiële bedrijven binnen Europa. Wij geven hier dan ook een 100% garantie op.

Hoe wordt de office 2021 licentie geleverd?

De licentiecode wordt direct na ontvangst van de betaling verstuurd naar het opgegeven e-mailaccount. Wij hanteren hier een automatisch systeem voor, zodat er 24/7 bezorgd kan worden.

Hoe kan ik betalen bij Office2021kopen.nl

Momenteel zijn wij in staat om verschillende betalingsmogelijkheden aan te bieden zoals:
iDeal
Bancontact
Overschrijving
Apple Pay
Klarna
Creditcard
In sommige gevallen worden er extra kosten berekend door de banken. Dit percentage is afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Wat zijn de verzendkosten?

De Licentiecodes worden per e-mail geleverd. Wij hoeven dus niets op te sturen waardoor er geen verzendkosten zijn.

Is de windows licentie ook op mijn Mac te installeren?

Nee, de licentie is eenmalig te activeren op een Windows  PC of laptop. We hebben licenties beschikbaar speciaal voor MAC.

Hoe lang is een office 2021 professional plus licentie geldig?

De licentie is onbeperkt geldig op 1 apparaat, er zit dus geen verloopdatum op het product!

Kan ik mijn bestelling annuleren/retourneren?

Wij garanderen dat alle verkochte licentiecodes geldig zijn. Door de aard van het digitale product kunnen wij deze na levering niet meer retour nemen. Mocht je problemen ondervinden met het activeren, neem dan contact op.

Ik heb een probleem met mijn product.

Op werkdagen is onze livechat beschikbaar van 09:00 tot 17:00. Ook kunt u het contact formulier invullen. Onze medewerkers streven er naar om u zo goed mogelijk te helpen.

Contact opnemen met ons